KKTC’den bir grup heyet, İsias Otel soruşturması için Adıyaman’da

Başbakan Ünal Üstel, Fikri Ataoğlu, Tufan Erhürman, Nazım Çavuşoğlu, Dursun Oğuz ve bazı milletvekilleri deprem felaketinde hayatını kaybeden Şampiyon Melekler için kurulan komite üyeleri ile birlikte Adıyaman’a, İsias Otel enkazı soruşturmasına ilişkin bilgi almaya gittiler.

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat’taki depremlerden etkilenen Adıyaman’daki İsias Otel’in yıkılmasına ilişkin soruşturma kapsamında, KKTC’den bir grup heyet bugün Adıyaman’a gitti.

Başbakan Ünal Üstel, Ana Muhalefet Partisi Genel Başkanı Tufan Erhürman, Başbakan Yardımcısı Fikri Ataoğlu, Milli Eğitim Bakanı Nazım Çavuşoğlu, Tarım Bakanı Dursun Oğuz, Cumhuriyet Meclisi Depremle İlgili Hukuki ve Adli Sürecin İzlenmesine İlişkin Oluşturulan Geçici ve Özel Komite Başkanı Oğuzhan Hasipoğlu, YDP Genel Sekreteri Talip Atalay, UBP Milletvekili Hüseyin Kelle, hukukçular ve danışmanlardan oluşan KKTC kafilesi, deprem felaketinde yaşamlarını yitiren ‘Şampiyon Melekler’in devam eden İsias soruşturması süreci ile bilgi almak ve kurtarma faaliyetlerinde yer alanların ifade vermeleri amacı ile bugün Adıyaman’a gittiler.

0 0 0 0 0 0

    Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

    Sıradaki haber:

    Üstel: Şampiyon Melekler Takımının adını sonsuza dek yaşatacağız

    'e üye olun

    Zaten üye misiniz ? Buraya tıklayarak Üye girişi sağlayabilirsiniz.

    'e giriş yapın

    Henüz üye değil misiniz ? Buraya tıklayarak Üye olabilirsiniz.